Με όλες τις τιμές η κηδεία του ταξίαρχου Αντώνη Δάρα στο Βόλο

Ο διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού απεβίωσε ξαφνικά την Τρίτη, λόγω εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Με όλες τις προβλεπόμενες τιμές και σε βαρύ κλίμα πένθους τελέστηκε σήμερα στον Βόλο η κηδεία του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, Αντώνη Δάρα, ο οποίος πέθανε ξαφνικά την Τρίτη, λόγω εμφράγματος του μυοκαρδίου. 

Ο 53χρονος ταξίαρχος άφησε πίσω του σύγυζο και τρία παιδιά. 

Τιμές στη σορό του απέδωσαν άγημα της 1ης Ταξ.Α.Σ., ενώ την ώρα που ολοκληρώθηκε η εξώδιος ακολουθία πάνω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου πέταξε σχηματισμό τεσσάρων ελικοπτέρων Apache, που έκαναν πτήση και πάνω από το Κοιμητήριο «Κούκος».

Τους επικήδειους εκφώνησαν συμμαθητής του στη σχολή και ο διευθυντής της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, ενώ η οικογένειά του ζήτησε αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ της ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Τον Αντώνη Δάρα αποχαιρέτησε η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας- Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και εκπρόσωποι της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 111 Πτέρυγας Μάχης, του γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, οι διοικητές της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και του Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς και πλήθος αξιωματικών και συμμαθητών του της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, στο Στεφανοβίκειο, όπου ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών και  από τη θέση του διοικητή.

Φωτογραφίες από το magnesianews.gr