Η μητέρα του “δράκου” του Αμαρουσίου ξεσπά: Το παιδί μου είναι άρρωστο

"Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους"

"Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν είναι δράκος όπως τον λένε. Είχε τώρα τελευταία μια σχέση, ένα χρόνο - ενάμιση, ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα και τον εγκατέλειψε... Τρεις τέσσερις φορές τον άφησε... της έδινε όλο ευκαιρίες και τελικά τον χώρισε και έφυγε... Και στις κοπέλες φαίνεται έβλεπε αυτήν μπροστά...", δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 30χρονου φερόμενου "δράκου" του Αμαρουσίου, που συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ, μετά από μια ακόμη επίθεση σε βάρος γυναίκας.

Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του "Ε", και τη πρώτη φορά που είδε το γιο της μετά τη σύλληψή του: "Δεν τον έχω δει καθόλου, μια φορά στα κρατητήρια. Σε μένα προσωπικά δεν είπε τίποτα. Μόνο με κοίταξε με ένα βλέμμα χαμένο. Δεν ήξερε που βρισκόταν, τι ήταν. Δεν ήταν αυτό το παιδί μου". 

Οι αστυνομικοί, οδήγησαν τον 30χρονο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο νεαρός εμπλέκεται στη δολοφονία.  

Τα αποτελέσματα όμως ήταν αρνητικά και σε συνδυασμό με την έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων, σύμφωνα με την οποία δεν ταυτοποιείται το γενετικό υλικό του και τα αποτυπώματα από τον χώρο του εγκλήματος, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν είχε σχέση με τη δολοφονία."αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τις πράξεις του".

"Δεν είναι το παιδί μου δολοφόνος", εξηγεί η μητέρα του. "Δεν ήταν ικανός να σκοτώσει μια μύγα... Ο γιος μου είναι άρρωστος. Φυσικά δεν τον δικαιολογώ...", ανέφερε εμφανώς καταβεβλημένη και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.