Σοκ στα Τρίκαλα: Ανήλικες ζούσαν για μήνες μαζί το πτώμα του πατέρα τους

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ανώνυμη καταγγελία στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Μία απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, όπου μία μητέρα με τα δύο της ανήλικα κορίτσια ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα σπίτι μαζί με... το πτώμα του πατέρα της οικογένειας!

Την κατάσταση αντίκρυσαν έκπληκτοι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μετά από ανώνυμη καταγγελία που δέχθηκε πριν από λίγες μέρες το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες.

Αν και τα αίτια θανάτου του 75χρονου άνδρα πιθανότατα ήταν βιολογικά, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, τα οποία θα αποκαλύψουν και το πόσο καιρό ζούσαν η γυναίκα και τα δύο ανήλικα κορίτσια στο ίδιο σπίτι με τον νεκρό πατέρα τους.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει ότι είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην “Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056” τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών, καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον, ενώ το “Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια.