Ελευθερία Αγραφιώτου: Γυμνή από τη μέση και κάτω και με βαριά τραύματα

Εξετάζεται το ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά - Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά.

Σοκαριστικά στοιχεία για την άτυχη συνταξιούχο Ελευθερία Αγραφιώτου – η οποία βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της - φέρνει στο φως η ιατροδικαστικής έκθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 69χρονης συνταξιούχου, διαπίστωσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά.

Επίσης, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της. Αυτό οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά. 

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. 

Σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών

 Σύμφωνα με το "Φως στο Τούνελ" η εύπορη συνταξιούχος συνήθιζε να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά για καφέ στον φούρνο «Βενέτη» που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της και αναζητούσε να ανταλλάξει μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα με μεγαλύτερα των 500 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί άδεια από τον Εισαγγελέα για την άρση απορρήτου στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας δεν μπόρεσε να εντοπίσει που ήταν το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της.

Στα καταστήματα σούπερ μάρκετ και καλλυντικών που ερευνήθηκαν από την εκπομπή δεν διαπιστώθηκε να έχει πραγματοποιήσει αγορές , την ημέρα που χάθηκε.