Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μυστήριο με ράμματα στο χέρι σε δύο φωτογραφίες

Δύο νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πρόκειται για δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων στο σημείο που βρέθηκε νεκρός πριν από ένα χρόνο και δείχνουν σημάδι με ράμματα στο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρη ΜΠούκα, ο οποίος μίλησε στην Espresso, πρόκειται για ένα νέο στοιχείο, ενώ ο ίδιος επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος του είπε ότι τέτοιου είδους ράμματα δεν υπήρχαν όταν πραγματοποίησε τη νεκροτομή. "Σήμερα θα συναντηθώ με τον κύριο Βουγιουκλάκη για να συγκρίνουμε τις νέες φωτογραφίες με αυτές που έχει τραβήξει ο ίδιος κατά την αυτοψία και νεκροτομή", σημείωσε ο κύριος Μπούκας και τόνισε ότι θα μιλήσει και με τους γονείς του Γιακουμάκη για να αποφασίσουν εάν θα ορίσουν ειδικό πραγματογνώμονα. 

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι σε ιδιόχειρο σημείωμα ο αποστολέας τονίζει ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έφερε παλιό τραύμα στο δάχτυλο, το οποίο είχε γίνει ένα χρόνο πριν το θάνατό του. Τις φωτογραφίες έστειλε σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως και το σημείωμα η αυτοαποκαλούμενη, ομάδα εθελοντών/