Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς της μικρής Μαρίας από το Σκαραμαγκά

Κατά αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής

Μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής κατέθεσε χθες βράδυ η οικογένεια της μικρής Μαρίας, που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Σκαραμαγκά, την Κυριακή του Πάσχα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος των γονιών του κοριτσιού.

“Εγώ θέλω να σας αποκαλύψω ότι χθες το βράδυ, η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Δεν μεμφόμαστε την εισαγγελία, της παραδόθηκε ένα υλικό κατά την άποψή μας πολύ βιαστικά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βιαστεί η αστυνομία να κλείσει τον φάκελο για να συλλάβει δύο γονείς οι οποίοι πήγαν αμέσως οι ίδιοι στο αστυνομικό τμήμα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει μία δικογραφία αν είχαν υπόνοιες για το αδίκημα της εκθέσεως και να ακολουθηθεί μία προκαταρκτική εξέταση. Tο επόμενο βήμα είναι να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας μία κοινωνική λειτουργός προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι συνθήκες στο σπίτι είναι τέτοιες που επιτρέπουν την επιστροφή του παιδιού, το οποίο συνεχίζει να φιλοξενείται στο νοσοκομείο Παίδων".