Ψυχικά διαταραγμένη η μητέρα της μικρής Μαρίας;

Στο αυτόφωρο οι γονείς

Για γυναίκα με ψυχολογικά διαταραγμένο παρελθόν κάνουν λόγο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που προέρχονται από την αστυνομία. 

"Η μητέρα άφησε τη μικρή Μαρία στο δάσος", ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ μέσα από τη συχνότητα του ANT1, επικαλούμενος πηγές που προέρχονται από την αστυνομία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν απελευθερώσει τους γονείς μέχρι αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό ότι παρατηρείται κλιμάκωση του ερευνητικού ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν κατά σειρά αρκετές διαφορετικές υπηρεσίες του αστυνομικού σώματος. 

"Αυτό που περιγράφουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι ότι η γυναίκα φέρει ένα διαταραγμένο ψυχολογικά παρελθόν", σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Στο αυτόφωρο οι γονείς

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προσήχθησαν πριν από λίγο για να δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επομένη μέρα στο Χαϊδάρι.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βαθμό πλημμελήματος. Η μητέρα της τετράχρονης κατέθεσε αίτημα μέσω του δικηγόρου της να της επιτραπεί να δει το παιδί της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους, όμως, δεν έγινε δεκτό.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος