Στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών οι ελεγκτές σε μέσα μαζικής μεταφοράς

Τέσσερα ακόμη ονόματα ελεγκτών δημοσιοποιήθηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Στη δημοσιοποίηση τεσσάρων ακόμη ονομάτων ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχώρησαν αντιεξουσιαστές με κείμενο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το σχετικό κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να είναι γραμμένα με κόκκινο σπρέι συνθήματα πάνω σε τοίχους, ενώ σε κάποια από αυτά έχουν γραφτεί και ονόματα των ελεγκτών. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση τους τα συνθήματα έχουν γραφτεί κοντά στις κατοικίες των ελεγκτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί συνέχεια εκείνης με τα 125 ονόματα των ελεγκτών που είχε αναρτηθεί χθες, ενώ έρχεται μετά τις επιθέσεις με βαριοπούλες σε σταθμούς σε Μοναστηράκι και Κεραμεικό.