Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε πιθανότατα τον Αλβανό συζυγοκτόνο στην Αθήνα

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει πιθανότατα τον 40χρονο Αλβανό συζυγοκτόνο στην Αθήνα, να περπατάει κρατώντας αγκαλιά τον μικρό Φοίβο. 

Στα νυχτερινά πλάνα εμφανίζεται ένας άνδρας να κουβαλά στην αγκαλιά του ένα παιδάκι, τυλιγμένο με μπουφάν. 

Τα πρόσωπα στο βίντεο δεν έχουν ταυτοποιηθεί όμως ταιριάζουν πολύ με τις περιγραφές του  33χρονου Αλβανού Κλοντ Λέσι και του 4χρονου γιου του. 

Την ίδια στιγμή, υπάρχει μαρτυρία ταξιτζή από τη Θεσσαλονίκη που ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον συζυγοκτόνο  της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τον ίδιο, την περασμένη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Μουδανιών όταν ένας αλλοδαπός επιβιβάστηκε στο όχημα του. Το συγκεκριμένο άτομο ήταν ο καταζητούμενος Αλβανός δράστης της άγριας δολοφονίας στη Χαλκιδική και είχε μαζί του ένα μικρό αγοράκι που έμοιαζε με τον μικρό Φοίβο.

Παράλληλα με την Αθήνα και τη θεσαλλονίκη, τις τελευταίες ώρες υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση στην Ηπειρο. Αστυνομικά μπλόκα έχουν στηθεί στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία. 

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου από χθες πραγματοποιούν ελέγχους στα πλοία για Ιταλία, ενώ μέχρι τα ξημερώματα που ξεκίνησε η απεργία της ΠΝΟ, έκαναν έρευνες και στα καράβια για την Κέρκυρα.