Γνωστός επιχειρηματίας από την Αθήνα νεκρός σε τροχαίο στη Φωκίδα

Γνωστός επιχειρηματίας από την Αθήνα είναι ο 66χρονος που ανασύρθηκε νεκρός σε ένα επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης.

Ο 66χρονος ήταν μέλος μιας ομάδας κυνηγών που βρέθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή για κυνήγι. Ο ίδιος και οι φίλοι του κινήθηκαν με αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές από Παύλιανη μέχρι Καστέλια της Φωκίδας για τα φτάσουν σε επίκαιρα σημεία. 

Στις 5.45 τα ξημερώματα χάθηκαν τα ίχνη του 66χρονου, ο οποίος οδηγούσε ένα 4Χ4 τζιπ. Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση. 

Λίγο αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς-Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας και τον οδηγό πεσμένο στην πλάγια και βαριά τραυματισμένο. 

Του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε λίγο αργότερα από την Λαμία. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή και όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονο επιχειρηματία.