Νέα, σημαντική κατάθεση για την υπόθεση της μικρής Άννυ

Νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά και μια κατάθεση σημαντικού μάρτυρα έφεραν και πάλι στο γραφείο τη 10ης τακτικής ανακρίτριας τον 27χρονο πατέρα της Άννυ.
Ο κατηγορούμενος πέρασε για τέταρτη φορά το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις για την υποθεση .

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε χθες απο την Κέρκυρα όπου κρατείται σε καθεστώς απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού  όπου και διανυκτέρευσε και το πρωί οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Στο γραφείο της ανακρίτριας παρέμεινε περίπου δυο ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε για μια ακόμη φορά πως σκότωσε το κοριτσάκι. Ο 27 χρόνος κλήθηκε  να απαντήσει σε νέα ερωτήματα  μετά και την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του  φίλου του Νικολάι για την απο κοινού ανθρωποκτονία του παιδιού.

Οι πληροφορίες , μάλιστα, κάνουν λόγο και για μια νέα κατάθεση που βρίσκεται στα χέρια της δικαστικής λειτουργού και εκτιμάται ως σημαντική. Πάντως, μεταξύ των στοιχείων που προστέθηκαν στη δικογραφία ειναι τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων αλλά και οι απαντήσεις του Νικολάι στο ερωτηματολόγιο που του δόθηκε από την ανακρίτρια πριν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.