Die Welt: Οι Έλληνες δεν πρέπει να είναι στην ΕΕ λόγω μπασταρδεμένου DNA

Μια απαράδεκτη ρατσιστική επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπολύει η γερμανική Die Welt, με άρθρο στο οποίο υπονοεί ότι η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω... DNA!

Με τίτλο  «Οι Έλληνες δεν είναι… πραγματικοί Έλληνες» , η εφημερίδα γράφει ότι οι Έλληνες της σύγχρονης εποχής δεν ήταν απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη αλλά “μια φυλή με σλαβικά, βυζαντινά και αλβανικά γονίδια, που δημιουργήθηκε υπό την τουρκική κυριαρχία”. Γιαυτό και , όταν οι Ευρωπαίοι με την κλασική μόρφωση αποφάσισαν αρχικά να σώσουν την χώρα από τους Οθωμανούς το 1825 και στη συνέχεια να δεχτούν την Ελλάδα στην ΕΕ το 1980 έκαναν ενα μεγάλο λαθος “ με τις γνωστές συνέπειες που θαυμάζουμε καθημερινά”.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει τους Έλληνες «μη αληθινούς» σε ό,τι αφορά την καθαρότητα της φυλής και υπογραμμίζει ότι ούτε οι Τούρκοι, οι Σλάβοι και οι Αλβανοί έχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας για τους ίδιους λόγους, της «καθαρότητας της φυλής».

Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει:

«Οι τρεις δυνάμεις έπραξαν ενάντια στα πιστεύω τους (σύμφωνα με τα οποία οι λαοί δεν πρέπει να ξεσηκώνονται ενάντια στο νόμιμο ηγεμόνα τους) επηρεασμένες από καθαρό ρομαντισμό, καθώς οι Ευρωπαίοι με την κλασική μόρφωση δεν ήθελαν οι απόγονοι του Ομήρου, του Σωκράτη και του Περικλή να συνεχίσουν να ζουν υπό τον Τουρκικό ζυγό».

«Η ιδέα ότι οι Έλληνες της σύγχρονης εποχής ήταν απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη και όχι μια φυλή με σλαβικά, βυζαντινά και αλβανικά γονίδια, που δημιουργήθηκε υπό την τουρκική κυριαρχία, ήταν διαδεδομένη μεταξύ των μορφωμένων Ευρωπαίων. Όμως, ούτε οι αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτήν την παρανόηση. Βάσει αυτής της λογικής έφεραν την Ελλάδα στην βάρκα της ΕΕ το 1980, με τις γνωστές συνέπειες που 'θαυμάζουμε' καθημερινά».