Το Ίδρυμα Ωνάση θα χρηματοδοτήσει τις μαθητικές Ολυμπιάδες

Το Ίδρυμα Ωνάση θα χρηματοδοτήσει τελικά τις αποστολές των μαθητικών ομάδων διεθνείς ή βαλκανικές Ολυμπιάδες μετά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να διακόψει τη σχετική χρηματοδότηση. 
 
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:
 
Σχετικά με τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της συμμετοχής των ελληνικών μαθητικών ομάδων σε Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιάδες, το Ίδρυμα Ωνάση έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Υπουργείου Παιδείας, ώστε να αναλάβει και να καλύψει εξολοκλήρου τις δαπάνες συμμετοχής των ελληνικών ομάδων για το 2015.
 
Κατόπιν, λοιπόν, επικοινωνίας του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, υπήρξε θερμή συνεργασία και συμφωνήθηκε το Ίδρυμα Ωνάση να αναλάβει τις δαπάνες συμμετοχής των ελληνικών ομάδων σε επιστημονικές Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιάδες για το 2015.
 
Το Ίδρυμα Ωνάση έχοντας ως βασικούς πυλώνες της κοινωφελούς δράσης του την Παιδεία και τον Πολιτισμό, αποτελεί και σε αυτή τη συγκυρία σταθερό αρωγό στην προσπάθεια των Ελλήνων μαθητών  και σπουδαστών να διαγωνιστούν και να αριστεύσουν στο εξωτερικό.
 
Καλή τους επιτυχία!