Δολοφονία μικρής Άννυ: Τη σκότωσε επειδή ζήλευε

Όλο και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της μικρής Άννυ. Λεπτομέρειες που έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ με αγωνία αναμένονται οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ στις 12 το μεσημέρι όπου και θα δοθούν περαιτέρω απαντήσεις.

Ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ ομολόγησε χθες στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος έβρασε και τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της ίδιας του της κόρης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας ο λόγος που οδήγησε τον 27χρονο στην αποτρόπαια πράξη δεν ήταν άλλος από τη ζήλια που ένιωθε για το ίδιο του το παιδί. Μία ζήλια που είχε να κάνει με την αγάπη που έτρεφε η μητέρα της προς την 4χρονη.

Ο ίδιος μάλιστα φοβόταν ότι η εν διαστάσει σύζυγός του θα τον παρατούσε. Θα έφευγε δηλαδή προς την Γερμανία μαζί με το παιδί και θα τόν παρατούσε. Άλλωστε ο ίδιος ζούσε με τα χρήματα που κέρδιζε η ίδια μέσω της πορνείας.

Ο 27χρονος βέβαια αρνείται ότι σκότωσε το παιδί. Όπως ανέφερε ξύπνησε κάποια στιγμή από χρήση ναρκωτικών και είδε τη μικρή Άννυ νεκρή δίπλα του. Και τότε έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Η φράση κλειδί

Οι αστυνομικοί είχαν πάρει αρκετές καταθέσεις από τον 27χρονο. Κάποια στιγμή και έπειτα από πολλές πιέσεις ο 27χρονος είπε κάτι που έβαλε τους αστυνομικούς σε υποψίες. "Σε λίγο θα μου πείτε ότι τη σκότωσα εγώ και πέταξα τα κομμάτια της στην τουαλέτα", ήταν η φράση του 27χρονου.

Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι ίσως συμβαίνει κάτι φρικτό. Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στο διαμέρισμα για ίχνη αίματος και κάποια άλλα στοιχεία. Εκεί εντόπισαν δύο ύποπτα δείγματα. Το ένα από αυτά μάλιστα επρόκειτο για μια μικρή κηλίδα αίματος. Από κει και πέρα καταλυτική ήταν η μαρτυρία ενός φίλου του 27χρονου ο οποίος και μίλησε σε κλιμάκιο της Αστυνομίας και επισκέφτηκε τη Βουλγαρία και αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.