Εφιαλτικά σενάρια για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η εξέλιξη της υπόθεσης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας. Ήδη έχει σημάνει amber alert πανευρωπαϊκά για το μικρό κορίτσι, ωστόσο, οι ανακρίσεις που κάνει η αστυνομία φέρνουν στο φως εφιαλτικά σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη στη μικρούλα.

Η μητέρα της Άννυ, που ανακρίνεται, έχει πέσει σε αντιφάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, έχει δηλώσει ότι άφησε την κόρη της σε μια φίλη προκειμένου να πάει λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Όμως η μητέρα λέει ότι ήξερε μόνον το μικρό όνομα της γυναίκας στην οποία εμπιστεύθηκε το παιδί της. Μάλιστα, οι ανακριτές του τμήματος Ομονοίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, λένε ότι η μητέρα έχει υποπέσει σε αντιφάσεις σχετικά με το πού και πότε εξαφανίστηκε η 4χρονη κόρη της.

Όπως λέει, όταν επέστρεψε από τη Βουλγαρία, η φίλη της, επίσης από τη Βουλγαρία, στην οποία εμπιστεύθηκε το παιδί, της είπε ότι έβγαλε την Άννυ βόλτα και εκείνη χάθηκε.

Οι αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 11 6000.