Επίθεση Μαρκογιαννάκη στην Έλενα Ακρίτα για τον εξαφανισμένο Βαγγέλη

Με σκληρά λόγια επιτέθηκε εκ νέου ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα και τα όσα εκείνη άφησε ως αιχμές για την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο βουλευτής Κρήτης, μιλώντας στον Super FM 89.6 σχολίασε τη στάση της κ. Ακρίτα, λέγοντας πως σιωπά "ενώ την έχω προκαλέσει βγαίνοντας σε διάφορα ΜΜΕ. Πρέπει να βγει και να μιλήσει".

Όπως είπε, οι αιχμές που άφησε εναντίον του περί εμπλοκής στην υπόθεση έγινε μόνον για λόγους δημοσιότητας.

Αναφερόμενος, δε, στο τηλεφώνημα που είχε κάνει το 2013 στον διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής, ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως αφορούσε σπουδαστή της σχολής από τα Χανιά που είχε διωχθεί από το δωμάτιο της Εστίας γιατί είχε ζωγραφίσει την Κρήτη στον χώρο που διέμενε.

"Από τη στιγμή που έχετε γίνει αποδέκτης μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας και με δεδομένο τον θόρυβο που έχει προκληθεί, εκτιμώ ότι πρέπει, ανεξάρτητα από το εάν τα καταγγελλόμενα συνιστούν ποινικό αδίκημα ή όχι, ταχύτατα να δοθεί εντολή η έρευνα που γίνεται γύρω από την εξαφάνιση του μαθητή να στραφεί και προς την κατεύθυνση διερεύνησης της παραπάνω καταγγελίας της κ. Ακρίτα" είπε ο βουλευτής ενημερώνοντας πως έστειλε αναφορά-αίτηση και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, αλλά και επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μέσω της οποίας ζητά να διερευνηθεί η καταγγελία της Έλενας Ακρίτα.