Μητροπολίτης Γρεβενών: Είμαι Άρης, γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; (video)

Με την γλώσσα της νεολαίας αποφάσισε να μιλήσει στο Α' Γυμνάσιο Γρεβενών ο Μητροπολίτης της μακεδονικής πόλης, Δαβίδ, εκφράζοντας παράλληλα και τις... ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις.

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών επικοινώνησε με τα νεαρά παιδιά χρησιμοποιώντας τον δικό τους κώδικα, ενώ τους υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «είναι μαγκιά να είστε ο εαυτός σας».

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ο Μητροπολίτης Γρεβενών έδειξε να είναι γνώστης της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, ενώ δεν δίστασε ν' αποκαλύψει τις προτιμήσεις του δηλώνοντας οπαδός του Άρη χαρακτηρίζοντας... Γεροντοκόρες του φίλους του Ηρακλή και χαμουτζήδες εκείνους των ομάδων της Αθήνας!

«Ήρθα να επικοινωνήσω με τα δικά μου παιδιά, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να με νοιώθετε δικό σας... Πολύ σας πάω έτσι όπως είστε και σας αγαπάω... Είμαι Άρης! Γιατί να είμαι Παοκτζής, επειδή φοράω μαύρα; Ηρακλής; Γεροντοκόρη; Να είμαι ομάδα από την Αθήνα; Χαθήκαν οι δικές μας για να είμαι με τους χαμουτζήδες; Είμαι με τον Θεό του Πολέμου, κάναμε μια βόλτα στη Β' Εθνική αλλά τι έγινε; Τι πειράζει; Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα' ναι!» είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Γρεβενών, Δαβίδ, στα παιδιά του Α' Γυμνασίου της πόλης και φυσικά το video με την απολαυστική ομιλία του έχει γίνει, ήδη, viral στο διαδίκτυο...