Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου φαίνεται το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τρία άτομα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. 

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει το ζευγάρι να περπατά αμέριμνο. Ο άνδρας βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ η σύζυγός του στο δρόμο. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο το μοιραίο SMART, πέφτει με μεγάλη ταχύτητα, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα - την οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει ο εμβρόντητος άντρας της.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου, αφέθηκε ο νεαρός οδηγός του SMART. 

Ο 27χρονος Αλβανός πριν ξεκινήσει την απολογία του ζητούσε διαρκώς συγνώμη.

Όπως ισχυρίστηκε, μιλώντας για το μοιραίο πρωινό, την ώρα που οδηγούσε έπαθε κρίση επιληψίας, το πόδι του κόλλησε στο γκάζι και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να σταματήσει ή να κόψει ταχύτητα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε, πολλές φορές, πως το μεγάλο του λάθος ήταν, πως, ενώ γνώριζε το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε κανονικά.