Ντοκουμέντο: “Τους λιώσαμε στο Πέραμα”

Την πατρότητα της επίθεσης εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, ακριβώς πριν από ένα χρόνο ερευνά η Εφημερίδα των Συντακτών παρουσιάζοντας νέα στοιχεία της δικογραφίας σχετικά με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που ερευνά η δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα συνομιλία του βουλευτή και τομεάρχη Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, με στέλεχος του κόμματος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, αποκαλύπτει πως την επίθεση πραγματοποίησε ένα 'τάγμα εφόδου" της ΧΑ αποτελούμενο από περίπου 20 άτομα.

Η συγκεκριμένη συνομιλία, κατά την εφημερίδα πάντα, φέρεται να πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12ης προς 13η Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 00:37. Σ' αυτήν οι δύο άνδρες μιλούν με... καμάρι για την επίθεση που πραγματοποίησε μια ομάδα χρυσαυγιτών εναντίον 45 ατόμων που είχαν βγει για αφισοκόλληση.

Στο τέλος της κουβέντας των δύο ανδρών φέρεται ο Λαγός να διατ΄ζει το τάγμα εφόδου να διαλυθεί και να πάει ο καθένας στο σπίτι του, ενώ ο συνομιλητής του συμφώνησε λέγοντας: 'Ε, μην τσιμπήσουν και κάνα δικό μας και έχουμε άσχημο τέλος".

Σε άλλο σημείο ο Γιάννης Λαγός φαίνεται να λέει 'τους λιώσαμε'...