Διπλή δολοφονία στη Μάνη: Οι δράστες αιφνιδίασαν τα θύματα

Λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας των δύο νεαρών στη Μάνη από δύο 18χρονους έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις νεαροί είχαν προκαθορισμένο ραντεβού με πρόσχημα την πώληση ενός αυτοκινήτου που δήθεν είχε στην κατοχή του ο ένας από τους δράστες. Οι δύο 18χρονοι, επιβαίνοντας στο αγροτικό όχημα που ανήκε στον πατέρα του ενός από τους δύο, οδήγησαν τα θύματα, που επέβαιναν σε μηχανή, σε ερημική τοποθεσία, όπου και ο ένας εκ των δύο τους πυροβόλησε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, δεν υπήρξε διαπληκτισμός πριν τους πυροβολισμούς, γεγονός που σημαίνει ότι τα θύματα αιφνιδιάστηκαν, ενώ διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι τα θύματα είχαν βασανιστεί πριν το θάνατό τους.

Κατόπιν, οι δύο δράστες μετέφεραν τα πτώματα των θυμάτων στο φαράγγι όπου και εντοπίστηκαν, ενώ μετέφεραν τη μηχανή των θυμάτων σε πάρκινγκ ξενοδοχείου στην Καλαμάτα.

Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν μία αγοραπωλησία συμπληρωμάτων διατροφής, αξίας περίπου 800 ευρώ, καθώς ο ένας 18χρονος ισχυρίζεται ότι είχε πληρώσει το ποσό αυτό, όμως δεν έλαβε ποτέ τα προϊόντα αυτά από το ένα θύμα.

Η αστυνομία βρήκε το όπλο του εγκλήματος, μία κυνηγετική καραμπίνα, στο αγροτικό αυτοκίνητο, ενώ στο σπίτι του 18χρονου με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές το ένα από τα θύματα βρέθηκε ένα ακόμα κυνηγετικό όπλο. Στο σπίτι του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα στιλέτο, μαχαίρια, φυσίγγια, καθώς και 6,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, λόγω της οποίας ο 18χρονος βαρύνεται και με κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών.

Οι δύο 18χρονοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα από τον ανακριτή Καλαμάτας, στον οποίο οδηγήθηκαν αργά σήμερα.