Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Πόλα Ρούπα όπως είναι τώρα

Νέες φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα από στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.),  έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, με σκοπό να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψή της.   

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και του κρησφύγετο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας. 

Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται και άτομα στα οποία η Πόλα Ρούπα θα μπορούσε να είχε βρει καταφύγιο, ενώ κάποιοι επιτελείς της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν το γεγονός η σύντροφoς του Νίκου Μαζιώτη να κυκλοφορεί οπλισμένη.  

Η Πόλα Ρούπα δήλωνε μεταφράστρια που εργάζονταν σπίτι ή εκπαιδευτικός, ενώ ήταν εκείνη που συνήθως παραλάμβανε το φαγητό που παράγγελναν από την είσοδο του κτιρίου.
 
Πριν φύγει ντυμένη πολύ καλά, όπως είπε ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, είχε φροντίσει να εξαφανίσει διάφορα αντικείμενα όπως έναν φορητό υπολογιστή στον οποίο εκτιμάται πως υπήρχαν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα και σημειώσεις για μελλοντικά χτυπήματα καθώς και τις φωτογραφίες αφήνοντας πίσω τις κορνίζες.  
 
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο διαμέρισμα στο Μαρούσι βρέθηκε μια θήκη όπλου που δεν ανήκε σε αυτό που χρησιμοποίησε ο Ν. Μαζιώτης στο Μοναστηράκι και πιθανολογείται πως το έχει στην κατοχή της η Πόλα Ρούπα, η οποία ίσως δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει για να μη συλληφθεί.