Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου του αρχιφύλακα που δολοφόνησε ο Καρέλι

Σοκαρισμένη δηλώνει ακόμη η γυναίκα του άτυχου υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη που σκότωσε ο Αλί Καρέλι στις φυλακές Μαλανδρίνου.

"Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να γυρίσει ο Γιώργος. Ο άνθρωπός μου μπορεί να έφυγε, εγώ όμως θα τον περιμένω πάντα", δηλώνει η ίδια, ευρισκόμενη στο στάδιο της άρνησης στο πένθος της και προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

"Έβαζε πλάτη σε όλα και για όλους. Ολοι γνωρίζουν πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Είχε πάντα ως στόχο του να αλλάξει το σύστημα και το σύστημα τον έφαγε... Του το έλεγα. Δεν με άκουσε όμως. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι συνθήκες δουλεύουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για 1.000 ευρώ", συνεχίζει η σύζυγος του άτυχου σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, μαζί με τα δύο του αδέλφια, γνώρισαν το μεροκάματο από πολύ νωρίς, κρατώντας τα τελάρα με τα ψάρια στα χέρια για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Το ιχθυοπωλείο της οικογένειας Τσιρώνη ήταν οικογενειακή υπόθεση και ήταν από τα πρώτα που άνοιξαν στην πόλη μεταπολεμικά, όπου δούλευε και ο Γιώργος μέχρι να γίνει υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης.