Η απάντηση της Nestle για τα δημητριακά με έντομα

Ανακοίνωση σχετικά με την παρτίδα του προϊόντος Fitness Fruits, το οποίο ζητήθηκε από τον ΕΦΕΤ να αποσυρθεί, εξαιτίας της ύπαρξης εντός της πλαστικής σακούλας με τα δημητριακά ολικής άλεσης προνυμφών εντόμων, εξέδωσε η Nestle.

H εταιρεία έκανε λόγο για "μεμονωμένη παρτίδα" προϊόντος δημητριακών και επιβεβαίωσε ότι προχωρά στην άμεση απόσυρσή του από την αγορά, σε πλήρη συμμόρφωση της απαίτησης του ΕΦΕΤ Κρήτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Nestle:

"Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης από τον ΕΦΕΤ Κρήτης η CPW Ελλάς προχωρά στην απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος Fitness Fruits βάρους 375 γρ με αριθμό παρτίδας L3185081900 06 και ημερομηνία λήξης 4.07.2014.

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε παρουσία εντόμων εντός συγκεκριμένου και μεμονωμένου δείγματος και δεν αφορά κάποια άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές μας ότι η παραγωγική διαδικασία του προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει την παρουσία εντόμων στο προϊόν.

Επιπλέον η σφραγισμένη συσκευασία του προϊόντος διασφαλίζει πλήρως το προϊόν, εφόσον βεβαίως τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες φύλαξης σε όλη την αλυσίδα από την αποθήκευση μέχρι την κατανάλωση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Nestlé στα τηλέφωνα 8001168068 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και 210 6844824 (με χρέωση από κινητό).
 
Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία μας".