Ποιοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ελληνικό νησί Χώρα

Το ενδιαφέρον Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων φέρεται να έχει τραβήξει το νησί Χώρα που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, απέναντι από το Σούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Εspressο, ο ιδιοκτήτης του νησιού, τα στοιχεία, πάντως, του οποίου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πουλά την ιδιοκτησία του έναντι 35 εκατ. ευρώ.

Οι όμορφες παραλίες του ακατοίκητου νησιού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε ζώνες, τις οποίες ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να εκμεταλλευτεί ακόμη και για εμπορική χρήση εκτός από οικιστική, κάνουν τη Χώρα πόλο έλξης ζάμπλουτων απ’ όλο τον κόσμο.

Το επόμενο διάστημα μερικοί από αυτούς τους μεγιστάνες θα βρεθούν στη χώρα μας με σκοπό να επισκεφτούν το νησί των 86,5 στρεμμάτων και να το θαυμάσουν από κοντά.

Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του τραβά ακόμη την προσοχή με την υπερπροσπάθεια να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Όπως έκανε γνωστό, έχει ήδη αποφασίσει να το πωλήσει με τίμημα γύρω στα 35.000.000 ευρώ, αν και η πραγματική του αξία αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ.