«Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε πουτ@ν@»

Η συγκλονιστική κατάθεση της φοιτήτριας που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είχαν σχέση

Η συγκλονιστική κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που βασανίστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα χέρια του 52χρονου στη Δάφνη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου τυφλού ότι είχαν συνάψει μεταξύ τους συμφωνία και ότι ότι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. 

Διαβάστε εδω την ομολογία του 52χρονου: «Είχαμε συμφωνήσει να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω τα διπλά»

Η κοπέλα αναφέρει ότι φόρεσε το ασπρόμαυρο στράπλες φόρεμα χωρίς να το θέλει αρχικά, αλλά επειδή ο ίδιος επέμενε ότι έτσι θα μπορεί να την εντοπίζει, επειδή ήταν φτιαγμένο από ειδικό ύφασμα.

Την Τετάρτη πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε. Αυτός της ζήτησε να καθαρίσει πρώτα το σπίτι και θα της τα έδινε μετά. Ενώ η κοπέλα έπλενε τα πιάτα στο νεροχύτη, «έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα».  

Όπως αναφέρει η 20χρονη στην χειρόγραφη κατάθεσή της, την οποία αποκαλύπτει το bloko.gr, «μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε». 

Η κατάθεσή της κλείνει με τη  φράση: «Μετά ήρθαν η αστυνομία και το ασθενοφόρο και με έσωσε, δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα, θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».