«Είχαμε συμφωνήσει να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω τα διπλά»

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 52χρονος βασανιστής και βιαστής της φοιτήτριας στη Δάφνη.

Ότι είχαν συνάψει μεταξύ τους συμφωνία και ότι ότι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας, επιμένει να ισχυρίζεται ο 52χρονος που την Τετάρτη άρπαξε, φίμωσε και βασάνισε σεξουαλικά για 20 ώρες μία 20χρονη φοιτήτρια. 

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Κοντίζελο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Σε κάποιο σημείο της απολογία του- που δημοσίευσε το bloko.gr - είπε ότι με το κορίτσι "ειχαμε κάνει συμφωνίες να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να με ερεθίζει για να αποδώσω στην πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, που λόγω αναπηρίας δεν μπορούσα να αποδώσω", με την συμφωνία να της δίνει 50 ευρώ τη φορά αντί για 25. 

Επίσης, αναφέρει ότι τα πόδια της τα είχε δέσει με την συγκατάθεσή της φοιτήτριας, χρησιμοποιούσε βοηθήματα για την ικανοποιήσει αφού αυτός  δεν μπορούσε  ενώ κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα από την Αλβανία η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια  για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.