Θρήνος για τον 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τραγικό γεγονός

Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε μέσω Facebook η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...”, αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Στην έγγραφη παραγγελία του, ο κ. Τσόγκας ζητεί να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, φαίνεται να προκύπτει ότι ο 24χρονος είδε τους κουκουλοφόρους να κινούνται απειλητικά εναντίον του και στην προσπάθεια να ξεφύγει διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου, με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος.