Στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη για δροσιστικό frozen yogurt

Το Snoyo μας σερβίρει φρέσκο γιαούρτι με stevia και εξαιρετικό παγωτό μηχανής

Με τον καιρό σύμμαχό μας και την διάθεση να ανεβαίνει σιγά σιγά μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αποτελεί πάντα ιδανική επιλογή για αποσυμφόρηση από τους ρυθμούς και τα άγχη της καθημερινότητας.

snoyo_2

Περπατώντας στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη, λοιπόν, και ακριβώς απέναντι από το Μουσείο της Ακρόπολης και την στάση μετρό Ακρόπολη ανακαλύπτουμε έναν μικρό και απολαυστικό θησαυρό! Ο λόγος για το μικροσκοπικό μεν, αλλά θαυματουργό Snoyo.

snoyo_3

Ένα all day που δίνει έμφαση στο frozen yogurt, κάνοντας ντόπιους αλλά και επισκέπτες της πόλης να το μετατρέπουν στο δικό τους σημείο αναφοράς κάθε φορά που θέλουν να γευτούν κάτι δροσιστικό και ταυτόχρονα ποιοτικό και απολαυστικό.

snoyo_4

Αυτό που απολαμβάνουμε στο Snoyo δεν είναι άλλο από ένα κουπάκι frozen yogurt –από φρέσκο γιαούρτι με 2% λιπαρά– με stevia.

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις γεύσεις: φυσική, φρούτων (από πάστα φρούτων) και γλυκιά (όπως π.χ. μπισκότο ή σοκολάτα), με τις δύο τελευταίες να ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, κάθε φορά εφευρίσκουμε και μια διαφορετική αφορμή για να το επισκεφτούμε!

snoyo_5

Φυσικά, δεν χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και το εξαιρετικό παγωτό μηχανής με γεύση βανίλιας και άρωμα μαστίχας, που ξυπνάει μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια.

snoyo_6

Όσο για τις επιλογές σε toppings; Αυτές ξεπερνάνε τις 30 βάζοντας σε πειρασμό μικρούς και μεγάλους. Διάφορες σοκολάτες και γλυκά του κουταλιού, ξηροί καρποί και φρέσκα φρούτα που κόβονται καθημερινά στο Snoyo αλλά και πιο παιχνιδιάρικες επιλογές όπως σοκομπιλάκια, μπισκοτάκια, τρουφίτσες κ.α. βρίσκονται στη διάθεσή μας, για συνδυασμούς που απογειώνουν τη γεύση μας!

snoyo_7

Τέλος, αν είστε λάτρεις αποκλειστικά των γλυκών στο Snoyo θα βρείτε και γλυκά ημέρας, από ολόφρεσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, ενώ οι συνταγές τους ακολουθούν πάντα την εποχικότητα.

snoyo_8

Σταθερές αξίες και αγαπημένη επιλογή του κοινού η μηλόπιτα και η creme brulee. Τα σαββατοκύριακα, κυρίως, στον κατάλογο προστίθενται σπιτικά κέικ, πάστες κ.α. Μπορείτε να συνδυάσετε με μια κούπα αρωματικό καφέ και να απολαύσετε την περαντζάδα του πανέμορφου πεζόδρομου.

snoyo_9snoyo_1

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 08.00-00.00

Τιμές: Από 2,80-3,60 ευρώ (γλυκά), 2,60-4 ευρώ (καφές)

Μακρυγιάννη 3, Ακρόπολη

Τηλ. 210 9237237

Fb page: Snoyo