Γενική απεργία: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς

Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται σήμερα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη γενική απεργία

Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται σήμερα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Επίσης, δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ) θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει αποφασίσει από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι, οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν μετά από τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή).