Στο δικαστήριο η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη για τροχαίο

Εκτός από το τροχαίο υπήρξε και ο τραυματισμός μιας γυναίκας

Στο εδώλιο βρέθηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιάννη Βαρουφάκη για σωματική βλάβη από αμέλεια καθώς παραβίασε stop.

Όλα έγιναν το 2012 όμως τώρα ήρθε η ώρα για τη δίκη, καθώς εκτός από το τροχαίο υπήρξε και ο τραυματισμός, ευτυχώς ελαφρύς, μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η Δανάη Στράτου παραβίασε με τη μηχανή της σήμα stop σε μια από τις καθέτους της λεωφόρου Κηφισίας με αποτέλεσμα ένα μηχανάκι να πέσει πάνω της και με τη σειρά του να χτυπήσει πάνω σε μια ακόμη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε η νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε.

Στο δικαστήριο η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη δεν επέδειξε σωστή συμπεριφορά, παρά το γεγονός ότι υπήρξε τραυματισμός και επέμενε να μην κληθεί η Αστυνομία, ενώ, όπως είπε η μάρτυρας, ένιωθε εκνευρισμένη με την καθυστέρηση και του ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι βιάζεται καθώς ήθελε να πάει στο παιδί της.
Η Δανάη Στράτου πάντως παραδέχθηκε ότι προκάλεσε το τροχαίο, ωστόσο όπως είπε το περιστατικό έγινε άθελά της καθώς δεν είχε καλή οπτική επαφή με τον δρόμο και χρειάστηκε να “βγει” λίγο πιο μπροστά με αποτέλεσμα να την ακουμπήσει η πρώτη μηχανή. Εάν, όπως είπε, υπήρχε πραγματική σύγκρουση θα είχε πέσει και η ίδια καθώς η μηχανή της έχει βάρος 250 κιλά και δεν θα μπορούσε να τη συγκρατήσει.