Συγκλονισμένη η Χαρούλα Αλεξίου με το πτώμα που ξεβράστηκε στα Χανιά

Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζουν οι Λιμενικές Αρχές για το πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Χαλέπας Χανίων, λίγα μόλις μέτρα από την ακτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti το πτώμα ανήκει στον 76χρονο Χαράλαμπο (Μπάμπη) Γονίδη, διακοσμητή στο επάγγελμα, ο οποίος, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη από την Αθήνα. Το σενάριο της αυτοκτονίας είναι το επικρατέστερο για τις Λιμενικές Αρχές καθώς το πτώμα έφερε σχοινί στο λαιμό, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας. 

Ο άτυχος άντρας ήταν φίλος της Χάρις Αλεξίου και η ίδια δηλώνει συγκλονισμένη από τον θάνατό του μέσα από ένα μήνυμα που έγραψε στο facebook.

«Πώς μπόρεσες; Δύο ημέρες πριν, ήσουν αυτός που ήξερα και αγαπούσα. Σε ποιο φανταστικό κόσμο ζούσες αδερφέ μου και δεν μας το είπες ποτέ; Γιατί αυτή η πλάνη; Εσύ που αγάπησες τόσους ανθρώπους και λατρεύτηκες από αυτούς! Πώς μπόρεσες Μπάμπη να μας αφήσεις έτσι; Δεν μπορώ να σου πω “αντίο” αδερφέ μου, δεν μπορώ».

Δείτε το μήνυμα: