Αρναούτη: Έχουν Θεό όσοι εύχονται να πέθαινα και να ζούσε ο Παντελίδης;

Συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο

"Αυτή τη στιγμή περιμένω το 6ο χειρουργείο. Θα πατήσω ξανά το πόδι μου σε τρεις μήνες αν πάνε όλα καλά. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, μου κόβεται η αναπνοή", λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Αρναούτη, στην εφημερίδα Freddo μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η Μίνα ανέφερε σε σχέση με το δυστύχημα: "Ήταν ένα τροχαίο όπως χιλιάδες άλλα και ο ένας ήταν πιο τυχερός από τον άλλον. Στην κατάθεσή μου που έχει γίνει γνωστή έχω δηλώσει ότι οδηγούσε ο Παντελής. Μακάρι να ήταν και αυτός τυχερός. Μακάρι να μην ήμουν όλους αυτούς τους μήνες εδώ. Ο κόσμος βγάζει εύκολα συμπεράσματα χωρίς να σκέφτεται πολύ ή σκεπτόμενος συναισθηματικά, γιατί ο Παντελής ήταν αγαπητός σε όλους μας. Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω ή να είχα πεθάνει ή να πέθαινα εγώ και να ζούσε ο Παντελής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν Θεό; Κι αν έχουν, τι Θεό έχουν;"

"Πολλά έχουν ακουστεί και για τη νύχτα πριν την τραγωδία. Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό από το Novantantre όπου εργαζόμουν από τον Οκτώβριο και κάποια στιγμή αφού συναντηθήκαμε όλοι μαζί, εγώ, η Φρόσω και ο Παντελής καταλήξαμε ύστερα από πρόσκληση του Παντελή σ’ ένα σπίτι στο οποίο ήθελε να παίξει χαρτιά. Εγώ και η Φρόσω καθίσαμε στο σαλόνι, μαζί μας κάθισε και λίγο ο Παντελής και μετά πήγε στο τραπέζι για χαρτιά. Στη διάρκεια των ωρών που ήμασταν εκεί, πηγαινοερχόμασταν και στο τραπέζι που έπαιζαν χαρτιά, παρακολουθούσαμε περιστασιακά το παιχνίδι και αστειευόμασταν. Κάποια στιγμή το παιχνίδι τελείωσε και ο Παντελής σηκώθηκε να φύγει, αφού είχε χάσει χρήματα. Δεν έδειχνε μεθυσμένος, ούτε παραπατούσε. Μάλιστα, αστειεύτηκε και τους είπε τα χρήματα που του κέρδισαν να τα πετάξουν λουλούδια στην πρεμιέρα του! Μετά φύγαμε και έγινε το μοιραίο. Δεν θέλω να το περιγράψω ξανά. Είναι επώδυνο", αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη στην Freddo.