Σοκαριστική έκθεση του Παντείου: Οι Ελληνίδες εκπορνεύονται για ένα σάντουιτς

Σοκαριστικό άρθρο για το πως ή Ελλάδα έγινε η χώρα με το πιο φθηνό σεξ και μάλιστα οι νεαρές Ελληνίδες είναι οι περισσότερες "επαγγελματίες" στην βιομηχανία της πορνείας, εκτοπίζοντας τις γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη, δημοσιεύουν οι London Times, με αφορμή μια μελέτη που εκπόνησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Σύμφωνα με αυτή, οι νεαρές Ελληνίδες, πωλούν σεξ στην τιμή ενός σάντουιτς αποτέλεσμα της εξαετούς σκληρής λιτότητας που έχει ωθήσει την ευρωπαϊκή χώρα στο χείλος του οικονομικού γκρεμού.

Μάλιστα, το σεξ που πωλείται στην Ελλάδα έχει την φθηνότερη "ταρίφα" την  Ευρώπη: Όταν η οικονομική κρίση ξεκίνησε στην Ελλάδα, η ισχύουσα τιμή για σεξ με μια ιερόδουλη ήταν 50 ευρώ. Σήμερα έχει πέσει τουλάχιστον στα 2 ευρώ για ''συνάντηση'' 30 λεπτών, σύμφωνα με την έκθεση. 

222

«Μερικές γυναίκες το κάνουν απλά για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς που έχουν ανάγκη να φάνε γιατί πεινάνε», λέει στους London Times ο Γρηγόρης Λάζος, καθηγητής κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίουμ ο οποίος είπε επίσης ότι οι Ελληνίδες κυριαρχούν πλέον σε ποσοστό 80% στην πορνεία της χώρας μας.

 Η μελέτη έρχεται έπειτα από τη αποκάλυψη πριν από περίπου ένα μήνα, πως μια άνεργη μητέρα στην Ελλάδα εκπόρνευσε την 12χρονη κόρη της σε έναν ιερέα και έναν συνταξιούχο. Η μητέρα τελικά καταδικάστηκε σε 33 χρόνια κάθειρξης και της επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ.