Τι ζήτησε την πρώτη μέρα από τους φοιτητές της η Περιστέρα Μπαζιάνα

Χθες, Δευτέρα, ήταν η πρώτη μέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα διδάσκει στο εξής Δίκτυα Υπολογιστών στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε ντυμένη απλά, σχεδόν αμακιγιάριστη, και με εμφανές το άγχος και την αμηχανία της "πρώτης μέρας στο σχολείο".

 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κυρία Μπαζιάνα έφτασε στην Κοζάνη σχεδόν δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματος της και, όπως ήταν αναμενόμενη, προκλήθηκε αναστάτωση στο Πανεπιστήμιο. Η ίδια, ευδιάθετη, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος που την ξενάγησαν στους χώρους της σχολής, όμως, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στη σχολή. 

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr η ίδια - αφού καλησπέρισε τους φοιτητές στο μάθημά της - ευγενικά ζήτησε από όλους να κλείσουν τα κιντά τους τηλέφωνα και να βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «βγουν» φωτογραφίες.

Επίσης φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά τη διδασκαλία. «Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοινα βγάλουν χρήματα από αυτό», ανέφερε η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότεροι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διδασκαλία, λέγοντας μετά το πέρας του μαθηματος πως η Περιστέρα Μπαζιάνα «το έχει το αντικείμενο»…

Η κα. Μπαζιάνα θα διδάσκει στους φοιτητές του γ΄ εξαμήνου στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική σχολή της Κοζάνης, Δίκτυα Υπολογιστών. Το μάθημα της θα είναι κάθε Δευτέρα από τις 14:00 έως τις 20:00.