Μητέρα Γιακουμάκη: Δεν μπόρεσα να καταλάβω το μαρτύριο του γιου μου

Λεπτομέρειες γύρω από τις τελευταίες ώρες πριν από την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η μητέρα του άτυχου 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να ρίξουν στο φως πάνω στο τι ακριβώς οδήγησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο απονενοημένο διάβημα.

Χθες η μητέρα του κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου για τις τελευταίες επικοινωνίες της με το γιο της, Βαγγέλη. Όπως ανέφερε, η ίδια είχε επικοινωνήσει με το γιο της μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.

Ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας, επανέλαβε, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Το ίδιο βράδυ φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν περίπου 12,5 λεπτά.

"Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου" είπε η μητέρα. Μάλιστα, όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε "κάνουμε πλάκα".

Η ίδια αποκάλυψε και ότι το τελευταίο βράδυ ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν βγήκε με τους φίλους του και όταν τον ρώτησε γιατί δεν βγαίνει, είπε ότι είναι κουρασμένος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή. Εμφανώς συντετριμμένος αναρωτιόταν γιατί δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο παιδί του.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη θα εκδοθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη για την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.