Χωρίς λαϊκές μέχρι τις Ευρωεκλογές – Νέες δωρεάν διανομές προϊόντων

Τη συνέχιση της Πανελλαδικής απεργίας διαρκείας που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα 28 Απριλίου ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών.

Σύμφωνα με αυτές τις εξαγγελίες, είναι δύσκολο να δούμε λαϊκές αγορές, όπως τις γνωρίζαμε τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές, αν λάβουμε υπόψη τα όσα λένε οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών.

Άλλωστε, οι ίδιοι δήλωσαν, μέσω της Ομοσπονδίας τους, ότι μέχρι τις Ευρωεκλογές θα διανέμουν δωρέαν τα προϊόντα τους σε διάφορα σημεία.

Δωρεάν διανομή προϊόντων θα γίνει από τις 09:00 της Δευτέρας στη Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, στην οδό Μιαούλη.

Στο μεταξύ, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 18:00 της Δευτέρας στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή και τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη, ήδη από νωρίτερα.

"Έστω και την ύστατη στιγμή πριν την ψήφιση του Νόμου,ζητάμε από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος και να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θίγει τα εκατομμύρια των Καταναλωτών", λένε οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών.

"Οδηγούνται οι Λαϊκές Αγορές στον μαρασμό και τη διάλυση εξουθενώνοντας την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο", σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τους.