Υιοθετείστε κι εσείς ένα αδέσποτο

Τα κατοικίδια είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Γι' αυτό και ο δήμος Χανίων θέτει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα υιοθεσιών σε συνεργασία με τις Φιλοζωικές Οργανώσεις του Δήμου. Για το σκοπό αυτό, δημιούργησε μία ειδική σελίδα με τίτλο "Υιοθετήστε ένα αδέσποτο" στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr, όπου υπάρχουν τα αδέσποτα ζώα, για υιοθεσία, με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά - ράτσα, χαρακτήρας, ηλικία κ.α - και φωτογραφία αυτών, και απευθύνεται σε όλους όσους έχουν υπεύθυνη στάση και πραγματικό ενδιαφέρον για την προστασία, την φροντίδα, τον σεβασμό της ύπαρξης και την βελτίωση των συνθηκών της ζωής του προς υιοθεσία ζώου: Όποιος επιθυμεί, λοιπόν να δώσει μια ευκαιρία ζωής σε ένα ζώο συντροφιάς μπορεί να απευθύνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] ή στα τηλέφωνα 28213 41645,41643.

Όλα τα αδέσποτα ζώα που θα δίνονται για υιοθεσία θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση, θα έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας ενώ θα αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερόμενου.

Ο Δήμος Χανίων θα διατηρεί το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας και του τρόπου ζωής του υιοθετημένου ζώου.