Νέες φοιτητικές εστίες στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Αναμένεται να δώσουν σημαντική ανάσα στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Εκτύπωση
Νέες φοιτητικές εστίες στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Νέες φοιτητικές εστίες θα κατασκευαστούν για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, δίνοντας σημαντική ανάσα στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του ιδρύματος.

Οι εστίες αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρύτανης Βασίλης Διγαλάκης μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, θα έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα των νέων κτηρίων της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ιδρύματος.

Με την ολοκλήρωση των νέων φοιτητικών εστιών η δυναμικότητά τους θα αυξηθεί από τα 78 δωμάτια που είναι σήμερα σε 260, ενώ η δυνατότητα φιλοξενίας φοιτητών θα φθάσει στους 400.

Ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης χαρακτήρισε και τα δύο έργα πολύ σημαντικά και όπως ανέφερε θα εκτελεστούν με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων που φθάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Η σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας και του Υπουργείου Παιδείας υπογράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.