Περιπέτεια με αίσιο τέλος: Νέο σπίτι για τη σκυλίτσα που της έγραψαν «ΑΕΚ»

Το υιοθέτησε μια νεαρή γυναίκα που συγκινήθηκε από την περιπέτειά της

Μπορεί κάποιοι ανεγκέφαλοι να της φέρθηκαν με απάνθρωπο τρόπο, όμως η περιπέτεια της σκυλίτσας την οποία έβαψαν με σπρέι με ποδοσφαιρικό σύνθημα, τελικά έχει αίσιο τέλος: το σκυλάκι υιοθετήθηκε και θα έχει πλέον ένα νέο σπίτι!

Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε στο δρόμο κάποιων ανεγκέφαλων που έγραψαν πάνω στο σώμα του το σύνθημα «ΑΕΚ».

Οι εικόνες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν τεράστια οργή και όχι μόνον στους φιλόζωους αλλά και στους συνειδητοποιημένους φιλάθλους.

Μια νεαρή γυναίκα από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας πήρε το σκυλάκι στο σπίτι της, το περιέθαλψε, το καθάρισε και πλέον του προσφέρει την αγάπη που του αξίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα LIFO.

Όπως ανακοίνωσε μέσω των social media η Σοφία Σ. που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της σκυλίτσας: «Η μικρή υιοθετήθηκε από την κοπέλα που την φρόντιζε κι πριν ως αδέσποτο την κ. Γιάννα. Μόλις πήγε κτηνίατρο έκανε εμβόλια αφαιρέθηκε το περισσότερο χρώμα και τσιπαρίστηκε. Πλέον ονομάζεται Σπίθα κι έχει τη δική της οικογένεια. Ευχαριστούμε για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις κι για το ενδιαφέρον όλων. Χάρη στο ποστ που έκανα εγώ κι η κ. Σταματινα έγινε viral αμέσως κι όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτήν. Ξεφτιλίστηκε ο τύπος που το έκανε κι αυτό ήθελα. Επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της να την υιοθετήσει και την άμεση ανταπόκριση της. Τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω κάθε αδέσποτο να χει την ίδια τύχη με την μικρή μας Σπίθα».