Δωρεάν εξετάσεις από τους Γιατρούς Του Κόσμου στη ΔΕΘ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα παρέχουν οι Γιατροί του Κόσμου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η ΔΕΗ παραχωρεί στην οργάνωση περίπτερο, που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την παροχή δωρεάν εξετάσεων σε πέντε ιατρεία (Γενικό, Δερματολογικό, Παιδιατρικό, Γυναικολογικό και Οδοντιατρικό). Οι εθελοντές γιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της Έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα, η κινητή οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές οδοντιάτρους θα παρέχει οδηγίες για τη στοματική υγιεινή σε παιδιά και γονείς, ενώ εντός του περιπτέρου θα πραγματοποιούνται ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες για κοινωνικά, παιδαγωγικά και ιατρικά θέματα.

Το πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» και της ΔΕΗ θα λειτουργεί καθημερινά από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2015, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 16:00 - 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 22:00.