Οδηγός του news.gr για τα Μεταπτυχιακά

Eχετε πάρει το πτυχίο σας η είστε πολύ κοντά στην απόκτησή του και προβληματίζεστε αν θα βγείτε στην αρένα της δύσκολης αναζήτησης εργασίας  ή θα συνεχίσετε τις σπουδές σας κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό.  Η συνέχιση των σπουδών αποτελεί σηµαντικό βήµα για την επαγγελµατική σας σταδιοδρομία, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην  επιλογή κατεύθυνσης που επιθυµείτε να ακολουθήσετε.
 
Ερωτήματα όπως ποιο μεταπτυχιακό μου ταιριάζει, πως θα κάνω την επιλογή του, τι δικαιολογητικά χρειάζεται  να ετοιμάσω, ποια μεταπτυχιακά προσφέρουν οι σχολές στην Ελλάδα, υπάρχουν " έξυπνες " επιλογές και ποιες είναι αυτές καθώς και πολλά άλλα φιλοδοξεί να απαντήσει ο Οδηγός του news.gr στα Μεταπτυχιακά.
Ο Οδηγός θα εμπλουτίζεται συνεχώς γιαυτό μείνετε συντονισμένοι. Αν έχετε κάποια απορία η χρειάζεστε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε. Διαβάστε μεταξύ άλλων και τη χρυσή λίστα του Forbes για τα καλύτερα και τα χειρότερα μεταπτυχιακά.
 

Γενικά για τα Μεταπτυχιακά - Συμβουλές 

 
Διαβάστε για τα κριτήρια, τον προτεινόμενο χρόνο εκπόνησης ενός μεταπτυχιακού, συμβουλές, ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας καθώς και που να αποτανθείτε και ποιά δικαιολογητικά χρειάζεται να συγκεντρώσετε.
 
 

Τα έξυπνα μεταπτυχιακά

Υποτροφίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών

Το news.gr πραγματοποιεί έρευνα στα συρτάρια κρατικών φορέων και όχι μόνο, οι οποίοι χορηγούν υποτροφίες τόσο για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, και για ό, τι αφορά στην εργασιακή επιμόρφωση και κατάρτιση των ήδη εργαζομένων.