Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ξανά χιλιάδες αναπληρωτές για αιτήσεις

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Αθμιας και Βθμιας θα πρέπει να προσέλθουν τις επόμενες μέρες εκ νέου χιλιάδες αναπληρωτές των ειδικοτήτων της Γενικής Εκπαίδευσης, της Ειδικής Αγωγής και μουσικών ειδικοτήτων προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει, όπως έχει γράψει το news.gr, αφού εκδοθούν πρώτα τα ΦΕΚ με τις εγκυκλίους των αναπληρωτών.

 

Πέρα από την επικαιροποίηση των αιτήσεών τους, οι αναπληρωτές, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις ενώ όσοι δεν είχαν καταθέσει αιτήσεις κατά το παρελθόν να καταθέσουν αίτηση. Η επικαιροποίηση, όπως ενημερωθήκαμε, είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες ακόμα και αν δεν θέλουν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν αλλαγές, ενώ μετά τη διαδικασία επικαιροποίησης θα δίνεται και νέος αριθμός πρωτοκόλλου.

 

Όσον αφορά την προθεσμία μας ανέφεραν από το Υπουργείο Παιδείας ότι θα δοθεί μια εβδομάδα καθώς οι αναπληρωτές είναι χιλιάδες. Αναμένονται τα ΦΕΚ προκειμένου να καθοριστούν και οι προθεσμίες κατά τις οποίες θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσέλθουν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

 

Καλόγηρος Βασίλειος