«Με διώκει το ΚΚΕ»

Σε δημοσίευμα μας με τον τίτλο « Στον Εισαγγελέα για προβλήματα σε δημοτικό σχολείο» που στηρίχτηκε σε γραπτή ερώτηση που κατέθεσαν Βουλευτές του ΚΚΕ κα Κανέλλη, κ. Γκιόκας, κ. Κατσώτης στη Βουλή και συνακόλουθη απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας λάβαμε το ακόλουθο κείμενο.

Στην απάντησή του αναφέρει:

Την 16η Ιανουαρίου 2015 ενώπιων των Δικαστικών Αρχών προσκομιστήκαν αντίγραφα από δημοσίευμα του Blogs σας ,σχετικά με την ανάρτηση σας.

ΕΠΕΙΔΗ θεωρώ υποχρέωση μου πρωτίστως να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου και μετέπειτα να ενημερώσω τον Ελληνικό Λαό για την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που δήθεν υπερασπίζεται τα Ανθρωπινά Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Με κατηγορεί και με θέτει οιονεί κατήγορο ενώπιων της Βουλής των Ελλήνων και μετέπειτα χρησιμοποιώντας τα μέσα ενημέρωσης με εξευτελίζει.

Αυτοί που δήθεν υπερασπίζονται τα Δικαιώματα των εργαζομένων και των μεταναστών. Τελικά είναι αυτοί που επί της ουσίας θέλουν να έχουν το λαό υποδουλωμένο και τους μετανάστες για φθηνά εργατικά χέρια.

Για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά συμφέροντα τους, με κατηγόρησαν και μου απέδωσαν την κατηγορία του δικομανή και την απέστειλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ.. Δεν με προσκάλεσαν ούτε μου επέτρεψαν να εκφράσω την άποψη μου, αυτοί που σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους΄, για την Δημοκρατία.

Λειτουργοί της Δικαιοσύνης έπραξαν όχι σύμφωνα με τα καθήκοντα τους , αλλά σύμφωνα με τα κομματικά κριτήρια του ΚΚΕ.

Σήμερα παρουσιάζω τα αποδεικτικά για τους εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου και αφήνω στην κρίση σας για το ΚΚΕ –ΠΑΣΟΚ –ΝΔ και κομμάτι Λειτουργών της Δικαιοσύνης .

Οι εκπαιδευτικοί του εν λόγω σχολείου με συκοφάντησαν για τα κάτωθι και διαβάστε οι ίδιοι τι απάντησαν στην απολογία τους (WORD). Το έγγραφο αυτό ήταν καθοριστικό στο χρόνο επικοινωνίας με τα τέκνα μου. Απλά σας ενημερώνω ότι τα παιδιά μου τα βλέπω μόνο ένα Σαββατοκύριακο του μήνα , τουτέστιν 15 ήμερες το πρώτο εξάμηνο του χρόνου!!!!!!!

Αυτή είναι η Δημοκρατία της ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΝΕΛΗ , του Ιωάννη Γκόλια και του Χρήστου Καρτσωτη. Ψηφίστε τους ξέρουν καλά να καταστρέφουν όσους μιλάν για Πατρίδα .

Δείτε τους λόγους που με διώκουν και με διώκει το ΚΚΕ , βλάπτοντας τα παιδιά μου

 

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

κ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ σώστε την τιμή της Δικαιοσύνης

« ... η Δικαιοσύνη, που κύριο έργο της είναι η ανεύρεση της αλήθειας ...» κ. Γεώργιος ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑΣ ,Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ κάτοικος Ίλιον

Δείτε τα σχετικά αρχεία