Προσλαμβάνονται φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί

Εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04(01, 02, 04, 05), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ09,ΠΕ11, ΠΕ16 ή ΤΕ16 και ΠΕ19-20 καλούνται να καταθέσουν αίτηση σε περίπτωση που επιθυμούν να διδάξουν ως αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις που λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Οι αιτήσεις κατατίθενται έως και τις 31 Ιουλίου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας Αττικής) και ώρες 09.00-12.00

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα καθώς και τα δικαιολογητικά που επιβεβαιώνουν τα όσα αναγράφονται σε αυτό σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:

1.   Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην σχολική ψυχολογία και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

2.   Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

3.   Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

4.   Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας και διδακτική εμπειρία σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

5.   Διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

6.   Διδακτική εμπειρία σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

7.   διδακτική εμπειρία σε τάξεις υποδοχής ή φροντιστηριακά τμήματα.

8.   Προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού, που προβλέπεται στις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 9 του ν. 3848/2010

Η αίτηση

Καλόγηρος Βασίλειος