“Δεν πάτησα εγώ την αστρολόγο”

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τη δολοφονία σοκ της της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη δίνει ο 43χρονος άνδρας που φέρεται να την πάτησε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 43χρονος κατονομάζει κάποιον άλλον ως δράστη και υποστηρίζει πως ήταν στο περιστατικό και πάτησε τη γυναίκα. Παραδέχεται πάντως ότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης βρισκόταν μαζί με την αστρολόγο και ότι η άτυχη γυναίκα τον πήγε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι η αστρολόγος κατά περιόδους φιλοξενούσε στο σπίτι της το τρίτο πρόσωπο που κατά τον 43χρονο την πάτησε με το αυτοκίνητο. Εν τω μεταξύ, οι αρχές προσπαθούν να το εντοπίσουν.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή όταν ο φίλος της σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με την αστυνομία, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ύστερα από καυγά που είχαν στη μέση του δρόμου και χωρίς να σταματήσει πέρασε πάνω από το σώμα της.

Μάρτυρας του εγκλήματος ο 27χρονος γιος της τον οποίο είχε πάρει τηλέφωνο, ζητώντας να πάει στο σημείο για να την βοηθήσει. Όταν ο νεαρός έφτασε αντίκρυσε τη μητέρα του νεκρή στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα πληροφορίες από πρόσωπα που γνωρίζουν το θύμα και τον φερόμενο ως δράστη ο 43χρονος, ο παππούς του οποίου υπήρξε και βουλευτής την δεκαετία του ΄50 στον νομό Αχαΐας, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.