Κρίθηκε προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Πάτρας

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση της δολοφονίας του Π.Τ. από τον Α.Φ. στον πόλεμο των συμμοριών στην Πάτρα. Ο Α.Φ. κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών.

Ο Α.Φ. είχε ομολογήσει τη Μεγάλη Δευτέρα, ωστόσο, εκ των υστέρων, φαίνεται να αλλάζει στάση και να στρέφεται στη δολοφονία εν βρασμώ.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να έχει αποδεχθεί την πράξη που του καταλογίζει η Αστυνομία, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα thebest.gr, ομολόγησε προφορικά, ότι ο ίδιος σκότωσε με δύο διαφορετικά όπλα, τον Π.Τ.

Η νέα εκδοχή που παρουσιάζει ο Α.Φ. είναι ότι "θόλωσε και τον σκότωσε", υπαινισσόμενος ότι το θύμα τον προκάλεσε. Συν τοις άλλοις, ένας εκ των συνηγόρων του Α.Φ. αναμένεται να υποστηρίξει ότι "δεν προβλέπεται από την δικονομία προφορική ομολογία".

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και της συσχέτισής της με στοιχεία με τη δολοφονία των δύο ανδρών έξω από κλαμπ της Πάτρας, όπου σκοτώθηκε ο αδερφός του Α.Φ., ο ανακριτής τον κάλεσε ξανά τον Α.Φ. για απολογία,που οδήγησε στην προφυλάκισή του.

"Οι δικαστικές αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδερφού του", δήλωσε ο έτερος συνήγορος του Α.Φ.