Στον ανακριτή ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Ο αγγειοχειρουργός συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού

τις ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ο αγγειοχειρουργός συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται.

Δράστης και θύμα επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο «Ιπποκράτειο», όπου η 36χρονη γεωργιανή και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση. Έκτοτε χάνονται τα ίχνη της κι έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίζεται τελικά νεκρή σε γκρεμό, κοντά στο Παλιούρι. Στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν τραύματα και ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο». Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

«Φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και μόλις ολοκληρωθούν ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.