Χειροπέδες μετά από τρελή καταδίωξη γιατί “έγδυνε” αυτοκίνητα

Συνελήφθη 30χρονος Αλγερινός, αναζητείται συνεργός του

Μετά από μια τρελή καταδίωξη, η αστυνομία συνέλαβε έναν 30χρονο Αλγερινό ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με το συνεργό του είχαν κάνει κλοπές από δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, έχοντας στην κατοχή τους δύο τσάντες και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Τότε τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 30χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκε, μεταξύ άλλων, συσκευή που απενεργοποιεί εξ αποστάσεως το ηλεκτρονικό κλείδωμα των αυτοκινήτων. Ο δράστης προσήχθη στο Τ.Α. Νέου Ψυχικού, ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τις δύο τσάντες τις είχαν αφαιρέσει από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που είχαν διαρρήξει νωρίτερα στην περιοχή.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο δράστες είχαν διαπράξει, κατά τον τελευταίο μήνα, δεκαοκτώ κλοπές από αυτοκίνητα στο Νέο Ψυχικό, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.