Καταδίωξη στη Νέα Ιωνία για μια τσάντα γεμάτη κάνναβη

Ένας 42χρονος συνελήφθη, στη Νέα Ιωνία, ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο, μαζί με έναν άγνωστο άνδρα, να βρίσκονται σε σταθμευμένο ταξί, στη Νέα Ιωνία. Μόλις οι δύο άνδρες είδαν τους αστυνομικούς πέταξαν στο πεζοδρόμιο μία τσάντα και προσπάθησαν να διαφύγουν με το ταξί.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας δράστης αποβιβάστηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 42χρονο. Όπως διαπιστώθηκε από την έλεγχο, η τσάντα περιείχε κάνναβη μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.060 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής στο ταξί και στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.650 ευρώ, ένα όπλο τύπου replica, οκτώ μαχαίρια, 107 κροτίδες και διάφορα κοσμήματα. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.