Ένοπλη ληστεία με τραυματίες στην Κηφισιά

Σε εργοστάσιο αλλαντικών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ένοπλων ληστών, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους εταιρείας αλλαντικών, στην Κηφισιά και διέφυγαν μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο των γραφείων της βιομηχανίας και πήγαν κατευθείαν στο λογιστήριο, ζητώντας τα χρήματα από τους υπαλλήλους.

Κατά την διάρκεια της ληστείας οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο υπαλλήλους, οι οποίοι αντέδρασαν και στην συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν. 

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τον εντοπισμό τους εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό ένα καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται είναι αυτό με το οποίο έφυγαν από τον τόπο της ληστείας οι δράστες και στην συνέχεια το έκαψαν και διέφυγαν με άλλο ΙΧ. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από την επιχείρηση.